Proefslapen

Natuurlijk kunt u bij Frieschen gebruik maken van proefslapen. Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden.

Bed & Breakfast

Zo kunt u bij Frieschen kiezen voor een heerlijk ontspannen overnachting bij een Bed & Breakfast* op een boxspring van Frieschen met een ingebouwde massage. Als u na die tijd er voor kiest om daadwerkelijk een boxspring van Frieschen te kopen, betalen wij uw overnachting met ontbijt. Indien u niet voor een bed van Frieschen kiest, dan betaalt u de helft van de overnachtingskosten.

* onder aan deze pagina vind u meer informatie over de verschillende Bed & Breakfasts

Waterbed bij u thuis

Ook bieden wij u de mogelijk om een eenpersoonswaterbed bij u thuis te plaatsen, voor een periode van ongeveer vier weken. Zo kunt u in uw eigen huis proefslapen. Als u later besluit om bij Frieschen een waterbed te kopen, zijn er geen kosten verbonden aan het tijdelijke eenpersoonswaterbed. Mocht u geen waterbed kopen bij Frieschen, betaalt u € 150,- voor het tijdelijke proefslapen. Klik hier voor onze waterbed modellen. 

Toppers

Toppers, ook wel een topdek of een topmatras genoemd, zijn erg belangrijk voor uw bed. Toppers zorgen voor een heerlijk zacht en aangenaam ligcomfort, terwijl u toch de optimale ondersteuning van uw eigen matras ondervindt.  Wij hebben negen verschillende toppers, met elk een ander soort schuim. Thuis kunt u 1 à 2 weken proefslapen op een topper, dit is ideaal als u bijvoorbeeld nog twijfelt welke soort topmatras u het lekkerst vindt slapen. Wilt u meer weten over onze toppers? Klik dan hier.

Boxspring

Iedere boxspring bij Frieschen is speciaal naar de wensen van de klant samengesteld. Frieschen bedden biedt u de mogelijkheid om een tweepersoons boxspring bij u thuis te plaatsen. Tijdens de proeftijd van twee weken kunt u heerlijk in uw eigen huis proefslapen. Wanneer u besluit om de boxspring te kopen, worden er geen kosten in rekening gebracht. Mocht u afdoen van de boxspring, dan betaalt u € 150,- voor het tijdelijke proefslapen. Klik hier voor onze boxspring modellen.

Matrassen

Frieschen bedden beschikt over een uitgebreid assortiment als het gaat om matrassen. De op maatgemaakte matrassen kunnen worden getest tijdens het proefslapen. Met HR comfortschuim tot aan NASA schuim. Bij Frieschen heeft u de keuze uit vijf verschillende soorten matrassen. Meer willen weten over onze matrassen? Klik dan hier.

Kussens

Een geschikt kussen uitzoeken is erg moeilijk. Daarom bieden wij ook de mogelijk om thuis proef te slapen op een kussen. Bij Frieschen heeft u de keuze uit 20 verschillende soorten kussens.


Bed & Breakfast informatie

Bed & Breakfast: Ecolinde in Vorden (Achterhoek)

Deze Bed & Breakfast is gelegen in de mooie Achterhoek, nabij het dorpje Vorden. Heerlijk rustig gelegen naast "de Lindesche Molen" Een goede nachtrust is de Kroon op een fijne vakantiedag. dus daarom staat er in deze luxe B&B een boxspring van Frieschen type Hindeloopen met massage. info: www.ecolinde.nl

Ecolide_b&bEcolide_b&bEcolide_b&b

 

Bed & Breakfast: 't Bullekroffie in Oudesluis (Noord Holland)

In de kop van Noord-Holland, nabij het stand van Callantsoog en het pittoreske Schagen vindt u B&B 't Bullekroffie. Waar eens de koeien stonden is een sfeervolle accommodatie gerealiseerd. In de luxe boederijkamers: Baggerbonte en Blaarkop kunt u heerlijk ontspannen en goed slapen op een Frieschen boxspring "Hindeloopen" met ingebouwde massage. 

Voor meer informatie over deze prachtige Bed & Breakfast kijk dan snel op de website: www.bullekroffie.nl

Luxe Bed en breakfast kamers bij 't Bullekroffie in Oudesluis met boxspring van FrieschenGoed slapen op een Frieschen boxspring met massage bij 't Bullekroffie in OudesluisSfeervolle boederijkamers bij 't Bullekroffie in Oudesluis met een boxspring van frieschen


Bed & Breakfast: Tala Lodge in Ravenswoud (Friesland)

In deze luxe B&B staat een Frieschen boxspring van het type ‘Hindeloopen’ met massage. Deze elektrisch verstelbare boxspring van 180 cm x 210 cm met een Talalay splitopper staat in een hele mooie kamer. Deze kamer is uitgerust met een ruime badkamer met een douche, een apart toilet, whirlpool, badjassen en een kluisje, etc. Geniet ook in deze romantische B&B van de rust en de prachtige omgeving.

Voor meer informatie over deze prachtige Bed & Breakfast kijk dan snel op de website: www.talalodge.nl

Bed & Breakfast: ´Elfstedenstate" Easterein (Friesland)

Proef de sfeer van de Friesche Elfsteden in het mooiste dorp van Friesland vindt u Bed en Breakfast Ëlfstedenstate". Het dorp Easterein ligt op fiets afstand van de Friese steden Bolsward, Sneek, Franeker en Leeuwarden. Op de kamer "Sneek" kunt u heerlijk tot rust komen op een Frieschen boxspring type 'Stavoren' met ingebouwde massage.

Kijk voor meer informatie over deze prachtige B&B op de website: www.elfstedenstate.nl

Genieten in Friesland met een Frieschen boxspringElfstedenstate met een boxspring van Frieschen uit WolvegaHeerlijk slapen op een boxspring van Frieschen met massage