Persoonlijk maatwerk

Voor het perfect slapen kies je zelf uit diverse mogelijkheden, een boxspring, div. soorten matrassen, lattenbodems, toppers of een waterbed. Om hieruit de keuze te maken die echt bij jou past helpen we je graag. In onze showroom in Joure zijn alle mogelijkheden uit te proberen van zacht tot hard met en zonder massage. Er zijn veel mogelijkheden in lengte- en breedtematen, hoogtes en diktes van de matrassen. Wij hebben verstand van matrassen en aan de hand van specifieke wensen stellen wij het juiste slaapsysteem voor u samen.

Om het matras kun je een ledikant of bedombouw kiezen wat je leuk vindt. Als je ergens ooit iets gezien hebt dat er toch iets anders uit had moeten zien, kom met een schets of vertel het idee aan ons. Samen kunnen we daar een ontwerp van maken. Een bedombouw met nachtkastje, bedbankje, TV inbouw voetbord, linnen- en kledingkast in alle breedte en hoogte maten en van diverse soorten hout. Je kunt het allemaal zelf bedenken, afgewerkt met een beits, olie of gespoten in wel 185 ral kleuren. Dit alles samen maakt je eigen unieke slaapsysteem van Frieschen bedden.

Wat moet je doen?

Stap 1
Zet je idee van het bed of kast op papier d.m.v. een schets of maak een foto van iets wat je hebt gezien en de basis heeft maar wat toch net iets anders moet. Als je weet wat de maten moeten zijn en welke kleuren is het verhaal compleet.

Stap 2
Nu kun je deze informatie naar ons toe mailen en wij werken het verder uit en maken een passende offerte.

Stap 3
Beter is om met je idee of schets bij ons langs komen en dan gaan we het samen verder uitwerken. Ook als je een nieuw slaapsysteem in je nieuwe bedombouw wilt hebben kun je bij ons in de fabryks showroom op veel boxsprings, matrassen en waterbedden proefliggen.

Het ontwerp van je dromen kan bij ons werkelijkheid worden. Met het juiste slaapsysteem, maak je van je slaapkamer je eigen droompaleis.

Betaalbaar: Je eigen ontwerp tegen normaal betaalbare prijzen.

Alle matrassen met een afwijkende maat daar hoef je bij ons maar iets meer voor te betalen. Voor alle eigen ontwerp bedombouwen, ledikanten en kasten betaal je niet meer dan de prijzen die je in de winkel gewend bent te betalen voor een vergelijkbaar product.

boxspring stavoren 2

boxspring stavoren 1

Dit is een foto van Boxspring “type Stavoren”van Frieschen bedden. Deze Boxspring hebben we voor een klant op maat gemaakt. De breedte van het bed is 280 cm ( 2 x 140 cm) en heeft een lengte maat van 230 cm. De topper is één geheel van 280 cm bij 230cm.

Op de foto hieronder ziet u een kinderbedje “type Liam“ van Frieschen Bedden met de maat 70 x 160 cm.