Toppers (4)

Wat is een topper?Frieschen boxspring met topper

Toppers, ook wel topdek of topmatras genoemd, zijn de finishing touch van een ideaal slaapsysteem. Onze toppers hebben allemaal een kern van zes centimeter en zijn totaal acht centimeter dik. Deze topper wordt op het reguliere matras geplaatst. Toppers zorgen voor een heerlijk zacht en aangenaam ligcomfort, terwijl u toch de optimale ondersteuning van uw eigen matras ondervindt. 

Waarom zou u een topper aanschaffen?

Zoals u misschien al weet is een goed bed erg belangrijk en een topper natuurlijk ook. Hieronder ziet u een aantal voordelen van een topmatras:

  • Een topper is erg belangrijk. Het is de laatste laag waar u op ligt. Daarom moet een topper van zeer goede kwaliteit zijn. En voor een topper met uitstekende kwaliteit, kunt u zeker bij Frieschen terecht.
  • U kunt u bed personaliseren. Bij Frieschen kunt u kiezen uit negen verschillende topmatrassen. Elk topmatras heeft een andere kern. Zo kunt u een topper kiezen wat bij u past.
  • Wanneer u een nieuw (normaal) matras heeft gekocht, zou het ligcomfort van uw nieuwe matras perfect moeten zijn. Als u uiteindelijk uw nieuwe matras niet als optimaal ervaren heeft, kunt u er een extra comfortlaag (topper) aan toe voegen op dit te optimaliseren.
  • Ook zien wij veranderingen in slaapcomfort naarmate mensen ouder worden. Klachten zoals gevoelige schouders, nekklachten en heupen kunnen de slaap verstoren. Onze topper met traagschuim ‘Angel Pearl’ is hier zeer geschikt voor.  Door de warmte van u lichaam zakt u een beetje in het topmatras, zo wordt uw lichaam perfect uitgelijnd.
  • Als u een tweepersoonsbed heeft met twee matrassen kunt u met een topper van tweematrassen, één matras maken. Zo voelt u de scheidingsnaad van de twee matrassen in het midden niet meer. 
  • Als u na zeven of acht jaar na de aankoop van uw nieuwe bed een nieuwe topper op uw bed doet, ligt het weer net zoals voorheen.
  • Ook als u een elektrisch verstelbaar bed heeft kunt u gebruik maken van een topper. Voor een elektrisch verstelbaar bed hebben we de zogenoemde ‘split topper’. Ook voor de split topper zijn speciale split hoeslakens. Die zijn bij ons verkrijgbaar.
  • Ten slotte is het opmaken van een topper zeer eenvoudig. Het gewicht van een topper is voor iedereen makkelijk te tillen. Zo kunt u makkelijker het hoeslaken om de topper doen. Er zijn speciale hoeslakens voor toppers, die u natuurlijk ook bij ons kunt bestellen.